Vores IT-konsulenter hjælper med råd og vejledning

Vores IT-konsulenter hjælper virksomheder med råd og vejledning af netværk og IT-systemer. I et tæt samarbejde med kunden løser vi eventuelle udfordringer i netværk og i IT-systemer.

At hyre en IT-konsulent er en fordel, når din virksomhed står over for nye IT-tiltag, der skal styrke din forretning. Eller når din virksomhed har et større IT-projekt, der skal løses eller igangsættes.

Når nye IT-løsninger og programmer tages i brug, er der typisk behov for uddannelse af medarbejdere i, hvordan de nye systemer fungerer. Ofte er det IT-konsulenter, der planlægger og underviser brugerne.

IT-konsulenter kan også bruges, når du og dine medarbejdere arbejder med udviklingen af nye forretningsområder. En IT-konsulent ved, hvilke IT-løsninger der findes på markedet lige nu, og hvordan de fungerer i praksis.

Hvis det nye forretningsområde er i grænseområdet af nye teknologier, så kan vi undersøge markedet og hjælpe dig i beslutningsprocessen.

En konsulent kan også hjælpe dig i forhold til valg af IT-udstyr.
Det er nemlig væsentligt for dine medarbejdere, at de har de nødvendige arbejdsredskaber som computere og programmer i hverdagen. Det sikrer dig den bedste produktivitet.
 
Det hjælper vores IT-konsulenter med

En IT-konsulent løser mange forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra mindre support-opgaver til større IT-projekter, der strækker sig over flere måneder. TripleIT har IT-konsulenter specialiseret i hvert deres felt. Vi har konsulenter med mange års erfaring og som kan varetage dine behov, og løse dine problematikker.

Vi kan hjælpe dig med

IT–support aftale 24/7

Vi løser dine IT-problemer – her og nu. Lige fra enkle spørgsmål til større IT-udfordringer, der kræver flere konsulenter.

IT-sikkerhed

Vi sikrer din virksomhed mod IT-kriminalitet. Så er dine data altid i gode hænder og med backupløsning, der passer til dit behov.

IT-hosting

Vi hoster dit IT i vores datacenter i en Co-location-, dedikeret cloud server- eller VPS løsning. Så har du altid den rigtige mængde serverplads.

Inden du går i skyen

Vi kan hjælpe dig i processen med at vælge cloudservices, så du kan opnå det forventede udbytte.

Det er vigtigt at have lagt en strategi for de områder, som du gerne vil lægge i skyen. En migrering til skyen foregår ikke automatisk og mange opgaver skal løses som før – og nye opstår. Vi kan hjælpe med de nødvendige kompetencer og evt. uddannelse af dine medarbejdere.

Vi kan hjælpe dig med at få overblik over hvilke systemer/applikationer du har i dag, og hvilke omkostninger er der forbundet med dem og sammenligne det i forhold til cloudløsninger. Vi kan ligeledes hjælpe med rådgivning af netværk og sikkerhed i skyen.

Vurdere om cloudservicesen matcher jeres krav til GDPR og backup af de områder du vil have. Hvem har adgang til dine data og hvor ligger de fysisk?

Hvorfor vælge os?

Med en ekstern IT-konsulent får din virksomhed et sæt friske øjne til at kigge på din virksomheds IT-setup. Det sikrer dig gode og opdaterede inputs til dine IT-projekter – uanset om de er store eller små.

En ekstern konsulent kan hurtigt opdage, hvor din virksomheds styrker og svagheder ligger – hvor der skal sættes ind.

Nogle gange er den bedste løsning måske en mindre opdatering af dine IT-systemer eller uddannelse af dine medarbejdere. Andre gange er der måske behov for at tænke nyt – et helt nyt setup med nye programmer og initiativer.

N
Netværkskonsulenter
N
Sikkerhedskonsulenter
N
GDPR konsulenter
N
Systemkonsulenter
N
Tekniske konsulenter
N
Driftskonsulenter
Hvad koster en IT-konsulent?

Opgaver er aldrig ens og det er svært at sætte en konkret pris på en IT-konsulent eller en opgave, da IT-opgaver meget sjældent er ens.

Vores erfaring er, at det ofte viser sig at være en økonomisk fordel for kunden at betale en ekstern IT-ekspert til at gennemgå dit IT-setup, inden du kaster dig ud i et nyt.

Samtidig afspejles timesatser efter konsulentens kompetenceniveau, erfaringer og certificeringer.

I de fleste tilfælde er rådgivning fra en konsulent billigere, end et nyt, dyrt IT-system, der ikke lever op til forventningerne.

Du kommer derved hurtigere i mål med dine projekter, uanset om det er nye implementering eller ændring af eksisterende systemer.

Søg hjælp hos din IT-konsulent

De fleste IT-problemer kan typisk løses med en dygtig IT-konsulent via fjernsupport.

Sommetider er udfordringerne dog så store, at der er brug for, at en specialist rykker ud for at se nærmere på de tekniske udfordringer (on-site support).

Gennem os har du mulighed for at få telefonisk IT-support aftale 24/7. Hver dag. Året rundt. Herudover sender vi også gerne konsulenter ud til din virksomhed, når du har brug for det.

For nogle virksomheder er almindelig telefon-support nok. Men andre virksomheder har behov for, at der er en IT-ekspert til stede i virksomheden en eller flere dage om ugen.

Kun de bedste IT-konsulenter

Vores konsulenters vigtigste opgave er at koble IT og forretning sammen.

Derfor samler vi på knalddygtige medarbejdere med stor forretningsforståelse, som skaber øget værdi for dig.

I vores øjne skal en IT-konsulent ikke kun have forstand på computere, netværk og programmer. De skal også have øje for de økonomiske fordele i forhold til valget af de mulige løsninger.

Vores konsulenter har derfor en relevant uddannelse, som fx ”Datateknikere med speciale i Netværk”, Cisco certificeringer. Og mange med flere års erfaring og anciennitet.

Vi uddanner og videreuddanner desuden vores IT-specialister internt via tekniske workshops, som vi afholder 4 – 6 gange om året. Her skærper vi vores konsulenters kunnen inden for IT-netværk, IT-systemer, teknologier, virksomhedsforståelse, service og meget andet.

Information

TripleIT ApS | CVR 29527784
Naverland 2, 2600 Glostrup, Denmark
+45 4445 1585
[email protected]

Support

Hvis du har brug for support til nogle af vores ydelser kan du kontakte os:

Gazelle

Vi er stolte over at kunne kalde os Gazelle i 2016, 2017, 2018 og 2019.
Børsen Gazelle Virksomhed
Cisco CCENT Network
Cisco CCNA
Cisco CCNP
Microsoft Partner Network
Gratis e-bog om IT-sikkerhed

I E-bogen vil du finde en række gode råd til at forbedre it-sikkerheden i jeres virksomhed.

Free IT security ebook

In this ebook you will learn best practises on how to improve the level of IT security in your company.