Wi-fi as a Service

Wifi as a Service

TripleIT tilbyder professionelle indendørs og udendørs WiFi-løsninger med fibernet erhverv. Problemfri WiFi-adgang til internettet er blevet en væsentlig konkurrenceparameter i bl.a. kontorhoteller og inden for turisterhvervet. Vi designer wi-fi-løsninger tilpasset lokale forhold. Vores løsninger sikrer optimal dækning indendørs i bygninger og på større udendørs arealer, hvor der ønskes trådløs adgang til internettet.

Valgfri internetudbyder

TripleIT stiller ikke krav om, at du skal være internetkunde hos os, for at vi kan levere en wi-fi-løsning. Men er din nuværende bredbåndsforbindelse ikke hurtig nok, kan vi også tilbyde at levere internetforbindelsen. Læs mere om vores internet- og bredbåndsløsninger ved at trykke på “fibernet erhverv”.

Eksperter i trådløs kommunikation

TripleIT er specialister i trådløs datakommunikation, og vi tilbyder grundig og specialiseret rådgivning. Vores wi-fi-løsninger er skalerbare, så de let kan tilpasses, hvis dine behov skulle ændre sig.

Wi-fi som en service

Du kan få “Wi-Fi as a Service” hos TripleIT til en fast lav månedlig ydelse. Vi klargør dit access point, så det er opdateret og 100 % klart til brug. Det eneste, du skal gøre, er at tilkoble stikket til din internetforbindelse og sætte strøm til. Vi konfigurerer dit access point og holder det opdateret fra vores server i skyen, så du altid har den sidste nye firmware og et altid opdateret access point.