DNS sikkerhed / Secure DNS

Langt størstedelen af alle cyberangreb i dag foregår via usikre/farlige hjemmesider (domæner) der bliver aktiveret fx via en phishing e-mail eller via en legitim hjemmeside, der er blevet hijacket og modificeret med ondsindet kode. Når en person aktiverer et sådant link, bliver koden fra en ondsindet hjemmeside afviklet via browseren og så er angrebet en realitet.

De fleste angreb er, ligesom alle andre internet brugere, afhængige af DNS til at dirigere brugeren hen på en inficeret hjemmeside eller en command-and-control server. Derfor kan man med Secure DNS, på forhånd checke om en hjemmeside (url/domæne) er kendt for at være skadelig, og forhindre brugere i at tilgå den. Denne Secure DNS service logger alle DNS opslag og validerer på forhånd om den indeholder farlig kode eller er en kendt command-and-control server.

Internetsider/domæner der bliver tilgået for allerførste gang, fx i forbindelse med det første (zero-day) angreb, bliver undersøgt meget nøje og herefter klassificeret inden brugeren får lov til at se den. De næste brugere der tilgår den samme side, får så glæde af at den allerede er blevet checket. Secure DNS virker på alle platforme og er helt uafhængig af hvilken browrser eller PC type (windows, Linux, MAC osv.) man anvender.

I dag blokerer Secure DNS mere end 6 millioner hjemmesider (domæner) og der tilføjes dagligt 50-70.000 nye, som brugerne af denne service får øjeblikkeligt glæde af.

TripleIT kan hjælpe jer med at få implementeret Secure DNS i jeres virksomhed. Når først det er korrekt implementeret, er der ingen administrationstid for jer – Vi holder øje med det hele.

3 Fordele ved Secure DNS

~

Øget sikkerhed

Du øger den generelle IT-sikkerhed på arbejdspladsen ved at benytte Secure DNS.

Mindre datatab

Hvis du bruger Secure DNS korrekt, minimerer du chancerne for datatab i virksomheden.

Alle platforme

Secure DNS virker på alle platforme og enheder. Uagtet om det er Mac eller PC.

Et udvalg af vores kunder

Colt
Airfrance
Forca
DEAS
Metro
Luminex
PLH
Enviso Group
Banedanmark
Roskilde Pejsecenter