Vil du være en del af TripleIT?

Vores arbejdsplads

I TripleIT er der altid plads til en åben dialog. Det er med til at støtte op omkring forandringer, der flytter virksomheden i takt med vores kunder. Vi støtter en høj grad af handlefrihed – under ansvar – fordi vi ved, det skaber engagement og motivation. Vi er alle, såvel ledelse som medarbejdere, en del af et team, der sammen skal skabe resultater på alle niveauer i værdikæden.

Vi vil være et sted, hvor man får lov til at være innovativ og udfolde sin kreativitet. Vores medarbejdere skal være nysgerrige og engagerede frontløbere, som altid viser professionalisme, der sætter kunden i centrum og sikrer, at alle aftaler bliver overholdt.

Vores medarbejdere er meget vigtige, og der skal være tillid mellem medarbejdere og ledelsen. Vi vil altid stræbe efter at skabe de bedste arbejdsforhold og sikre en løbende medarbejderudvikling, der til stadighed kan byde på nye udfordringer. Sundhedsforsikring og pensionsordning er med til at sikre medarbejderne også uden for arbejdspladsen og i fremtiden. Vi er ikke blege for at sige, at vi vil være verdens bedste arbejdsplads.

Som medarbejder iTripleIt viser man respekt, rettidig omhu og støtter sine kollegaer. Det er med til at skabe et trygt miljø, hvor forandringen bliver et positivt tilvalg. Der skal også være plads til en kvik bemærkning, der kan løfte stemningen og skabe en uformel omgangstone.

Det er ikke kun på arbejdspladsen, at TripleIT bruger tid med sine medarbejdere. Vores traditioner for sommerfester med familien, julefrokost og socialt samvær, når der byder sig en anledning, bliver et frirum, hvor vi “connecter” som mennesker snarere end medarbejdere. Også ved mere formelle arrangementer som workshops og møder kan vi lægge arbejdet på hylden og kommunikere helt frit og uformelt.

Ledige stillinger

» Vi har desværre ingen ledige stillinger pt.

Uopfordret ansøgning

Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på nedenstående kontaktformular