IT-support der skaber tryghed

One Sky løsninger

IT-support

Ved at outsource virksomhedens IT-support til TripleIT, håndterer vi alle de IT-udfordringer som en intern IT-afdeling normalt ville udføre. Vi kan enten gøre det fra vores kontor via remote support med TeamViewer eller via on-side support på jeres adresse.

Yderligere har vi mulighed for at udstationere en IT-medarbejder i jeres virksomhed, enten i længere perioder eller på dagsbasis. Alt andet lige, vil jeres IT-problemer bliver løst på en måde som giver jer den bedste oplevelse og gavner jeres forretning.

IT-support hos TripleIT

Siden 2005 har vi arbejdet med IT-support og har en bred erfaring. Vores kunder benytter os som deres foretrukne IT-partner af serviceydelser samt hjælp til hard- og software problemer. Vi klarer support opgaver med alt lige fra rådgivning, IT-setup, printerproblemer, IT-sikkerhed og Office 365. Fra vores afdeling i Glostrup servicerer vi kunder i hele landet med både dansk- og engelsktalende IT-konsulenter.

Telefon Support

Vores IT-supportere sidder klar til at besvare dine spørgsmål over telefonen. Ved akutte henvendelser kan du ringe til os på tlf.: +45 44 45 15 85

Remote support

Vi kan klare 90 % af alle supportopgaver fra vores kontor, og vi benytter forskellige fjernstyringsværktøjer og VPN til at få adgang til kundesystemer.

On-site support

Hvis det ikke er muligt for os at klare opgaven remote, starter vi bilen og kommer ud til din virksomhed og løser opgaven på stedet.

Z

Ad Hoc IT-support

Med Ad Hoc IT-support hos TripleIT, kan du altid ringe til os og få hjælp til dine udfordringer. Er du kunde i forvejen, får du Ad Hoc opgaver til en billigere timepris. Vi tager telefon og giver dig den nødvendige dokumentation – endda med et smil på læben.
l

IT-support på aftale

Med IT-support efter aftale, får du IT-support når du har brug for det, for et fast månedligt beløb og en reduceret timepris. Hvis dit behov er større, kan vi give dig en skræddersyet aftale, hvor vi aftaler en fast månedlig- og timepris. Her har du også mulighed for at få 24/7 IT-support.

IT-driftsaftale

Er dit behov endnu større end bare IT-support, tilbyder vi en fuld IT-driftsaftale med bl.a. IT-support, backup, hosting og forretningsrådgivning af dit IT-setup.

Hvad kan vi tilbyde?

Med vores ydelser vil du i sidste ende få en bred vifte af kompetencer, som til sammen vil give dig den bedste oplevelse og resultat
N
Support efter aftale
N
Remote support
N
Ad hoc support
N

On-side support

N
Telefon support
N
Ingen binding
N
Adgang til service desk
N
Serverovervågning
N
Mange års erfaring
N
Hurtig responstid
N
Rådgivning
N
Vidensdeling
N
Høje kompetencer
N
IT-partner
N
IT-afdeling

Information

TripleIT ApS | CVR 29527784
Naverland 2, 2600 Glostrup, Denmark
+45 4445 1585
[email protected]

Support

Hvis du har brug for support til nogle af vores ydelser kan du kontakte os:

Gazelle

Vi er stolte over at kunne kalde os Gazelle i 2016, 2017, 2018 og 2019.
Børsen Gazelle Virksomhed
Cisco CCENT Network
Cisco CCNA
Cisco CCNP
Microsoft Partner Network
Gratis e-bog om IT-sikkerhed

I E-bogen vil du finde en række gode råd til at forbedre it-sikkerheden i jeres virksomhed.

Free IT security ebook

In this ebook you will learn best practises on how to improve the level of IT security in your company.