Remote/cloud backup

One Sky løsninger

Er en ekstern, online-administreret backup-tjeneste, også kaldet en cloud backup eller Backup-as-a-Service.

En backup er som en forsikring, man håber aldrig at få brug for den, men den er bare så god at have når man bliver ramt af uheldet eller af IT-kriminelle. For det er ikke et spørgsmål om du bliver ramt, men kun et spørgsmål om hvornår. Konsekvenserne af et uheld kan imødegåes ved at forvente det værste og derfor være forudseende og på forkant når det sker.

Måske du lige pludselig ikke kan logge ind på din computer – måske er hele virksomheden ramt og I bliver udelukket fra jeres systemer. 

Overvej, hvor meget det koster virksomheden, hvis du eller hele din arbejdsplads går i stå. Med en remote backup kan vi gendanne filer og systemer ved at bruge virksomhedens backup.

Remote backup er en fjernsikkerhedskopi af dine data som sikre, at dine vigtige data, filer og systemfiler mv. sendes krypteret til et andet fysisk sted – væk fra dit driftsmiljø og fysiske enheder til et sted i skyen.

Det er vigtigt at have en kopi af dine data (og dine kunders data), fordi det kan hjælpe, hvis du bliver udsat for IT-kriminalitet og angreb. Det kan forhindre tab af data og hjælpe med gendannelse af data, hele systemer og konfiguration af infrastrukturer.

Hos TripleIT får du en online IT-backup-løsning, der kan specieldesignes til din virksomheds behov. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for at bare at lade stå til og håbe på det bedste.

Du behøver ikke længere at bekymre dig om IT-backup og sikkerhedskopiering af vigtige data. Alle backupdata opbevares i et sikret datacenter.

Vi kan lave en tilpasset og fleksibel løsning, der håndterer alt fra online IT-backup af en enkelt server til backupløsninger med komplekse systemer og store datamængder.

De fleste virksomheder bør have eller har en IT-backup løsning. Mange glemmer dog at få backuppen flyttet væk fra driftsmiljøet og forsømmer ofte at tjekke, om backuppen er kørt, og om indholdet er i orden. 

Vi kan løbende holde øje med at Din backup kører og at der kommer friske data ind.

Derudover kan vi deltage i gennemførelsen af restore tests, som bør udføres i intervaller på 3-6 måneder for stikprøver og min. hver 12. måned for en fuld restore test, for kun på den måde er du sikker på dine data er brugbare hvis uheldet er ude.

Vi opbevarer din virksomheds data trygt i vores datacentre med 24/7 overvågning og dansk IT-support.

At etablere en backup løsning er ikke kompliceret
Tag ansvar for din forretning nu og kom i gang med en backup løsning.

Priser for One Sky remote backup

*Priserne er opgjort i DKK og ekskl. moms.

Information

TripleIT ApS | CVR 29527784
Naverland 2, 2600 Glostrup, Denmark
+45 4445 1585
[email protected]

Support

Hvis du har brug for support til nogle af vores ydelser kan du kontakte os:

Gazelle

Vi er stolte over at kunne kalde os Gazelle i 2016, 2017, 2018 og 2019.
Børsen Gazelle Virksomhed
Cisco CCENT Network
Cisco CCNA
Cisco CCNP
Microsoft Partner Network
Cisco CCENT Network
Cisco CCNA
Cisco CCNP
Microsoft Partner Network
Gratis e-bog om IT-sikkerhed

I E-bogen vil du finde en række gode råd til at forbedre it-sikkerheden i jeres virksomhed.

Free IT security ebook

In this ebook you will learn best practises on how to improve the level of IT security in your company.