IT-konsulenthus

TripleIT leverer en række ydelser til virksomheder og organisationer inden for det private og det offentlige. Her kan du læse mere om de løsninger, vi tilbyder.

Læs mere

Bliv frigjort til vigtigere opgaver

TripleIT kan hjælpe med at finde den rette form/løsning, der vil gavne netop din organisation. Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du ikke har tid og ressourcer til selv at sætte dig ind i IT-verdenen.

IT-budget

TripleIT kan hjælpe din virksomhed med det økonomiske overblik. Vi hjælper med at udarbejde et IT-budget baseret på kompetente og professionelle overvejelser, hvor delelementerne værdisættes. Vi har stor erfaring med denne type rådgivning gennem mange projekter.

IT-strategi

TripleIT hjælper med at designe og udarbejde en IT-strategi, der understøtter den overordnede forretningsplan. Vi yder desuden beslutningsstøtte og projektstyring, så din virksomhed kan virkeliggøre strategien.

Knowhow

TripleIT har stor erfaring med rådgivning og design af netværks- og datacenterinfrastruktur. Vi er på forkant med de trusler og udfordringer, der præger den globaliserede verden. Vi er med helt fra implementering til drift af det pågældende design.

Hvorfor TripleIT som IT-konsulent?

Vi kombinerer et stort IT-branchekendskab og mangeårige erfaringer med IT-løsninger med vores forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer, så din virksomhed får den bedste rådgivning og hjælp.

Fokuser på din kerneforretning uden at bekymre dig om IT-udfordringerne

Kontakt os