One Sky hosting – Lad os tage hånd om dine data

One Sky løsninger

Med en dedikeret server kan du skabe din egen “private cloud”. 
Dansk support 24 timer i døgnet, og du skal ikke bekymre dig om drift, sikkerhed og backup

Co-location

Med en Co-location løsning sørger vi for opbevaringen af dit serverudstyr i vores datacenter

Dedikeret server

Med Dedikeret Cloud Server får din virksomhed sit eget område i vores serverpark

Cloud/VPS

Med Virtuel Cloud/VPS får din virksomhed et virtuelt setup i vores serverpark

Co-location i datacenter

Vi klarer opbevaringen af dit serverudstyr i vores datacenter

Fylder dit serverudstyr for meget? Larmer det? Mangler I de optimale forhold til at opbevare jeres systemer?

Vi klarer opbevaringen af dit serverudstyr i vores datacenter.

One Sky hosting er profesionelle rackskabe, høj sikkerhed, afkøling, individuel UPS-sikring ved strømsvigt og One Sky internet. Du sparer plads og slipper for de store omkostninger og besvær ved eget serverrum.

Du undgår store investeringer i egen infrastruktur med en One Sky Co-location og er sikret opbevaring under optimale forhold.

Vi garanterer høj tilgængelighed og 24/7 overvågning af datacenter.

TripleIT tilbyder også andre tillægsydelser til Co-location. Ønsker du fx. administreret firewall, offside backup eller en alternativ internetudbyder? Vi tilbyder endvidere erfaren og kompetent support på både Linux- og Windows serverløsninger.

Vi tilbyder også dedikerede og virtuelle servere, som giver mulighed for øjeblikkeligt at øge dine ressourcer uden at skulle installere i yderligere hardware. Ønsker du senere en anden serverløsning, så tilpasser vi selvfølgelig efter dine behov.

Dedikeret Server/Private Cloud

Med en dedikeret server kan du skabe din egen “private cloud”

Du får dit eget dedikerede miljø på vores fysiske servere i Danmark. Du sammensætter efter dine behov og slipper for at investere og vedligeholde dyrt IT-udstyr.

Du har fuld kontrol over din virksomheds IT-systemer og infrastruktur, og dermed mulighed for selv at styre og fordele ressourcerne i din egen private sky. Det garanterer dig en høj grad af sikkerhed og fleksibilitet.

Dansk support 24 timer i døgnet, og du skal ikke bekymre dig om drift, sikkerhed og backup.

Du sparer investeringer i ekstra ressourcer på hardware, køling, strøm, netværk med mere, da vi leverer serverne på dedikeret hardware med mulighed for tilkøb af ekstra kapacitet fra det delte miljø. Denne løsning giver os mulighed for øjeblikkeligt at øge dine ressourcer uden at skulle installere yderligere hardware.

Sikkerheden er i top. One Sky Hosting er en del af TripleIT gruppen, som er eksperter inden for netværk og sikkerhed. Vi benytter markedets førende teknologier inden for firewall, server, storage og virtualisering.

Dedikerede servere bruges ofte som kraftige backend SQL-servere eller andre kritiske applikationer, hvor performance/sikkerhed skal kontrolleres 100 %, eller til private clouds og clustre.

Cloud/VPS

Med Virtuel Cloud/VPS får din virksomhed et virtuelt setup i vores serverpark

One Skys Virtual Private Server (VPS) løsning er bygget på Nimble Storage og med en VMware platform. Med en VPS fra One Sky får du den største håndterbarhed, stabilitet og ydeevne for et virtuelt servermiljø, i en 100% dansk serverpark.

Hos One Sky får du adgang til en opbygning, der er særligt tilpasset dine behov for VPS. Dvs. at du foruden vores tre standardpakker, kan skalere antallet af hardwareressourcer* efter behov og betaler dermed kun for den mængde, som du reelt har brug for.

 

 Hvornår skal jeg vælge VPS:

N

Hvis du overvejer en dedikeret serverløsning, men ikke ønsker at bruge rigtig mange penge på dyr hardware og datacenter drift, med bl.a. UPS, køling, overvågning, alarmer, backup og hvad der ellers hører til.

N
Hvis du mangler en professionel serverplatform til hosting af din virksomheds egen IT-infrastruktur, eller selv udvikler og drifter specielle IT-applikationer og IT-services for dine kunder.
N
Hvis du har brug for mere performance og større fleksibilitet end det din standard webhosting udbyder kan tilbyde.
N
Hvis du er afhængig af at din virtuelle server har sin egen Public IP-adresse.

Dine fordele med One Sky VPS:

N
Du får adgang til at oprette, nedlægge og administrere dine virtuelle servere inden for den ressourcemængde, der er aftalt.
N
Du får adgang til store mængder af serverkapacitet på en økonomisk fordelagtig og effektiv måde og kan nemt og hurtigt tilgå dine data.
N
Du betaler en lav pris baseret på dit forbrug og får adgang til 24/7 dansk support året rundt. Du slipper for at bekymre dig om drift, sikkerhed og backup og sparer investeringer i ekstra ressourcer på hardware, køling, strøm, netværk med mere.
N
Din(e) VPS(er) er beskyttet bag en state-of-the-art Cisco X-series Firewall, og derved kan vi håndtere den eksponering ud på internettet.
N
Du får mulighed for vedligeholdelse af operativsystem og professionel overvågnings af din(e) VPS(er)

Information

TripleIT ApS | CVR 29527784
Naverland 2, 2600 Glostrup, Denmark
+45 4445 1585
[email protected]

Support

Hvis du har brug for support til nogle af vores ydelser kan du kontakte os:

Gazelle

Vi er stolte over at kunne kalde os Gazelle i 2016, 2017, 2018 og 2019.
Børsen Gazelle Virksomhed
Cisco CCENT Network
Cisco CCNA
Cisco CCNP
Microsoft Partner Network
Gratis e-bog om IT-sikkerhed

I E-bogen vil du finde en række gode råd til at forbedre it-sikkerheden i jeres virksomhed.

Free IT security ebook

In this ebook you will learn best practises on how to improve the level of IT security in your company.