TripleIT’s julefrokost 2017

I sidste måned havde vi i TripleIT en vellykket julefrokost.

Vi startede dagen med ATV-kørsel, Segwaykørsel og tillidsøvelser hos outdoor action. (outdooraction.dk) Her fik vi udleveret hjelme og kedeldragt, hvorefter vi alle kom på en 500cc ATV-crosser, og skulle gennemføre en off-road rute i mudder, stejle bakker og forhindringer. Det var super sjovt! Især da vores kollega Dennis Bendix valgte at give den fuld gas hen over en grøft, så han fløj indover ATV’en og fik slukket maskinen, samt holdte “hornet” inde. Begge ting med sin mave. Det er rigtig ærgerligt vi ikke fik optaget det på video, men vi fik alle trods alt et godt grin. 🙂

På trods af den svære rute, lykkedes det også for vores seje kvinde, Heidi at gennemføre med stil.

Efter vores Outdoor Action tur, kørte vi mod Hotel Søfryd, som ligger i Jyllinge. Efter alle blev indtjekket på deres værelser, skulle vi prøve Hotel Søfryds populære vildt buffet. Her stod der frisk laks, østers, hummer, kronhjort, vildsvin og meget mere, på menuen.

Efter det gode måltid, blev aftenen afsluttet med både spil, pool og bordtennis på hotellet.

Vi synes det var endnu en vellykket tur, og vi glæder os allerede til næste års julefrokost 🙂

2017-12-13T15:59:54+00:00