Vi er super glade og stolte over at byde Dennis Bendix officielt velkommen i TripleIT! 

Dennis er 39 – snart 40 år gammel og kommer fra Kr. Eskilstrup, hvor han bor sammen med sin kæreste, Rikke, hans søn Andreas og Rikkes søn, Mads. Du tænker måske, hvor ligger Kr. Eskilstrup? Det ligger et godt stykke fra vores kontorer i Glostrup. Nærmere ude ved Tølløse og Hvalsø omegnen.

Ved nærmere forklaring forstår man hvorfor Dennis bor “ude på landet”. Han kan ikke lyve sig fra, at han er glad for at bo der og meget af tiden bruger han på at vedligeholde og renovere sit hus og biler. Dennis har faktisk hænderne skruet helt rigtigt på, da han i det hele taget mestrer håndværk super godt, og han har efterhånden bygget og renoveret mange huse, lejligheder og biler når der nu engang har været tid til det.

Dennis er blevet en del af TripleIT som projektleder på fiberimplementering – også kaldet Fiber Supervisor.

Som person er Dennis meget venlig og hjælpsom, og det betyder meget for ham at andre har det godt. Hvis Dennis kan hjælpe hans venner med noget han er god til, så er det oftest noget der bliver prioriteret højt!

Vi byder velkommen til Dennis.

dennis-tripleit
2017-11-21T13:01:14+00:00